keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Muurahaiskarhu

Reilu viikko sitten sunnuntaina hypättiin Zeldan kanssa bussiin, joka vei meidät Joensuuhun. Se oli Zeldan ensimmäinen pitkä bussimatka ja meni todella hyvin. Pari kertaa menomatkalla Zelda vähän läähätti, mutta oli muuten ihan rennosti. Paluumatka perjantaina menikin sitten Zeldan osalta kokonaan nukkuessa.
Joensuussa majoituimme Sannan ja Hugon luokse. Hugo on nelivuotias dalmatialainen ja ensimäinen iso koira, jonka kanssa Zelda on päässyt tekemään lähemmin tuttavuutta. Alkuun Zelda vähän arasteli Hugoa ja haukkui sille, mutta nopeasi totesi, että se voisi olla kiva leikkikaveri. Hugo ei Zeldasta paljoa välittänyt ja innostui leikkimään Zeldan kanssa vain kerran. Zelda kyllä yritti ahkerasti Hugoa leikittää aina, kun siihen tuli tilaisuus :D Onneksi Sanna jaksoi viihdyttää Zeldaa minun työpäivien ajan ja muutama vieraskin kävi Zeldaan tutustumassa, joten tylsistymään se ei päässyt. Vieraita kohtaan Zeldan epäröinti on selvästi vähentynyt ja lähes kaikkia se meni nyt tervehtimään reippaasti ja antamaan innolla pusuja. Sanna nimesikin Zeldan muurahaiskarhuksi sen jatkuvasti lipovan kielen mukaan :D
Viikon aikana treenattiin Zeldan kanssa maahanmenoa ilman haukkumista  ja sivulle tuloa. Lisäksi Zelda pääsi tutustumaan tasapaino tyynyyn ja sen kanssa treenattiin etutassujen laittoa tyynylle. Viikon aikana Zelda oppi myös hyppäämään sohvalle kunnolla, tähän asti se on kotona lähinnä vahingossa riehuessaan hypännut sohvalle. Uuteen paikkaan Zelda tottui nopeasti ja oli koko vierailun ajan oma reipas itsensä. Zelda on nyt päässyt hyvin totuttelemaan matkustamiseen ja vieraissa paikoissa oloon, kun Jyväskylän reissustakaan ei ole kuin noin kuukausi aikaa.

Zeldan lainamökki vierailun ajan :D


Zelda oli koko Joensuussa olo ajan täysin sisäsiisti ja jopa yhden kokonaisen työpäivän ajan, kun joutui olemaan yksin. Eli kykyjä täydelliseen sisäsiisteyteen on jo olemassa, joten toivottavasti siihen päästään kotonakin pian.

Åsa ja uusi kurapuku ja Zelda ja perintömantteli ensimmäistä kertaa päällä :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti