sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Lomailua

Viimeiset pari viikkoa ovat meiltä kuluneet lomaillessa niin ihmisten kuin koirienkin osalta. Zeldan kanssa ollaan vain kotona treenailtu pentukuseilta opittuja asioita eteenpäin ja vähän näyttelyjuttuja.


  
Juhlapyhien ansiosta koirilla on kuitenkin riittänyt tekemistä ja Zelda on kohdannut monia uusia asioita. Joulukuusi oli Zeldan mielestä erityisen kiva, kun sopivia leluja oli kivasti ripusteltu sen ulottuville ;) Itse kuusikin oli ihan superkiva ja pennun saattoi löytää hyvin usein kuusen alta alaoksia syömästä ja niitä oksia ja neulasia löytyi sitten ympäri asuntoa. Joulukuusenjalasta tuli suosittu juomapaikka, onhan se nyt paljon jännittävämpi juomapaikka kuin oma kuppi. Iloa riitti penskalle myös lahjapapereista ja -naruista ja oli pukki jonkun paketinkin myös karvakuonoille tuonut. Zelda etenkin oli tainut olla kilttinä ja hurmata pukin, ainakin pakettien määrästä päätellen :DNäin rennosti meillä vietettiin uuden vuoden aattoa :D

Uuden vuoden aatto sujui meillä rauhallisesti kotona kolmipäisen koiralauman kanssa, kun Aino oli meillä pari päivää kyläilemässä. Sisällä Zelda ei paljoa raketteihin reagoinut, nosti lähinnä päätään isompien pamahduksien aikana. Ulkoillessa Zelda ekalla kerralla vähän haukahteli paukkeelle, mutta toisella kerralla oli jo ihan rennosti eikä paljoa paukkuihin reagoinut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti