maanantai 6. huhtikuuta 2015

Joensuu

Viikko sitten sunnuntaina suunnattiin koko lauman voimin kohti Joensuuta minun töiden takia, kun oli reissussa olevan kaverin asunto käytössä ja Henrillä sopivasti viikko lomaa. Minulle ei töiden takia jäänyt hirveästi aikaa koirien kanssa puuhailla muulloin kuin illalla. Ensimmäinen yö meni Zeldalla vähän levottomasti ympäriinsä tallustellen ja sänkyyn ja alas hyppiessä, joten olin ensimmäisenä työpäivänä oikein virkeä :D Lieko Zelda sitten ihmetellyt, missä viimeksi täällä ollut Hugo-kaveri on.


Tottakai piti myös Zeldan kanssa käydä tervehtimässä kasvattaja Inkaa, Isla-emää ja Riima-siskoa, kun melkein naapurissa asuttiin. Tiistai-iltana lähdimme Inkan-luokse Zeldalle uusia valjaita suunnittelemaan. Aluksi Isla ja Riima olivat vähän jännittäviä Zeldasta, kun tulivat innokkaasti tervehtimään. Pahimman jännityksen Zelda unohti kuitenkin nopeasti ja innostui Riiman kanssa leikkimääkin jonkun verran,vaikka Riima olikin vähän rajumpi, mihin Zelda on tottunut :D Ja saimme myös ennen kotiin lähtöä valjaiden materiaalit lopulta valittua.


Torstaina Inka kävi hakemassa Zeldan päivähoitoon päivällä ja Zelda oli tuolloin ollut jo paljon reippaampi. Illalla hakiessamme Zeldan saimme myös mukaamme Zeldan uudet todella hienot valjaat :) Kuvat on Inkan hoitopäivän aikana siskoksista ottamia, vähän vaihtelua minun ottamiin kännykkäkuviin :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti