sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Viimeisimmät treenit


Kuulumisten kirjoittaminen on vähän jäänyt tenttikiireiden vuoksi. Ajattelin laittaa parista viimeisimmästä treenistä videoita, kun kerrankin sellaisia löytyy ja itse en treeneistä paljoa muista muuten :D Ensimmäinen video on reilun parin viikon takaisista treeneistä, jossa teimme tuollaista lyhyttä radan pätkää. Jyrkät mutkaputket ovat Zeldalle vielä haastavia, etenkin jos minun liike pysähtyy liikaa putken suulla, joten niiden edessä tuli jonkin verran pyörimistä. Aika moni radan ohjauksista ja valssien kulmista oli meille uusia, joten niissä Zelda oppi treenin aikana hyvin hakemaan parempaa linjaa.


Jälkimmäinen video on reilun viikon takaisisten treenien lopusta, jossa yritimme saada Zeldalle mahdollisimman paljon vauhtia. Herkkupussin ja namipala-alustan houkutus on Zeldalle aina valtava, joten aina pitää kokeilla saako nameja, jos vähän oikaisee :D No onneksi saatiin joku kunnolla onnistunutkin pätkä väliin ja vauhtiakin ihan mukavasti.


Myös Åsa pääsi reilu viikko sitten pitkästä aikaa treenaamaan, kun Aino luovutti treeninsä sille. Åsa oli taas aluksi vähän jännitynyt, eikä minun tenttistressi sitä varmastikaan helpottanut. Tällä kertaa pääsimme onnesi kuitenkin rataa tekemään ihan kunnolla, minä vaan lahopäänä unohtelin rataa koko ajan (liika lukeminen ei selvästikään tee hyvää muistille :D).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti