torstai 4. kesäkuuta 2015

Kuulumisia

Viimepäivityksestä onkin vierähtänyt pari kuukautta. Paljon on ehtinyt kaikenlaista tapahtua, vaikka suurimmaksi osaksi ollaan normaalia arkea eletty. Toukokuun loppuun asti treenasimme agilityä valmennusryhmässämme ja on tuo Zelda vaan niin ihana harrastuskaveri, joka kerta treeneissä tulee suupielet korvissa kotiin. Zelda keskittyy koko treenin ajan tosi hyvin tekemiseen ja vain pari kertaa joku (luultavasti namin :D) haju tai roska (näyttänyt namilta :D) maassa on vienyt Zeldan huomion. Kesän aikana emme pääse ryhmässämme treenaamaan kesätöideni takia, mutta luultavasti ainakin treenataan itsekseen tai etsitään joku kiva kurssi.

Toukokuun alussa kävimme Zeldan kanssa mätsäreissä treenaamassa näyttelyitä varten ja Zelda sai ensimmäisen pokaalinsa ja ruusukkeensä ollen sinisten toinen. Mätsärit olivat heti agilitytreenien perään, joten Zelda oli luultavasti väsymyksen takia vaisu ja ujo parikehässä. Pienten päiväunien jälkeen Zelda oli ryhmäkehässä taas oma reipas itsensä häntä terhakasti ylhäällä.

Zelda ja palkinnot ja joku kateellinen :D
Pitihän Åsakin päästä ruusuketta maistaa, kun omia ei ole

Toukokuun puolessa välissä pääsimme Zeldan kanssa testaamaan Kuopion päivystävän eläinlääkärin palveluja mahataudin ja takapuolen ihon tulehduksen takia. Hoito oli onneksi parempaa kuin, mitä olin kuullut, mutta olisi  tosin voinut olla parempaakin... No onneksi Zelda saatiin kuntoon ja tällä hetkellä taudista muistuttaa enää vain kalju takamus :D Sairastaessa meiltä jäi myös Varkauden näyttelyt väliin, mutta onneksi noita näyttelyitä tulee.


Meidän pikkuvauva siirtyi toukokuun lopussa isojen tyttöjen leiriin, kun aloitti juoksunsa, nyyh. Ilmojen lämmettyä Zelda on myös päässyt tutusmaan veteen uudessa muodossa ja on innokkaasti kahlannut matalassa vedessä, mutta ei ole vielä uskaltautunut uimaan. Pitää juoksujen loputtua etsiä kivoja rantoja ja ottaa koirakavereita mukaan rohkaisemaan Zeldaa uimaan.
Mahataudin takia eläinlääkärissä käydessämme,eläinlääkärin huomasi myös Zeldan selkälihasten aristavan. Ensi maanantaina Zeldalla on fyssari ja toivottavasti siellä saadaa jumit aikaistua ja Zeldan peitsaamistakin samalla vähennettyä. Zelda ärsyttävästi vaihtaa välillä peitsistä suoraan laukalle ja pitä ihan pysähtyä ja lähteä reippaasti liikkeelle, että saa Zeldan ravaamaan.

Kiitos Zeldan ahkeran lukuavustuksen, nyt on emännällä työluvat! :D

Kesän ajaksi voisin ottaa tavoitteeksi päivitellä kuulumisia vähän useammin, vaikka kokopäivätyö tuntuukin opiskelun jälkeen aika rankalta :D

2 kommenttia:

  1. Aikokin peitsaa ja tuntuu, että silläkin on selkälihaksissa kireyksiä. Pitäisi varmaan minunkin varailla aikaa huollatukseen. Kraniosakraaliterapiassa oon käyttänytkin jo pari kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ei olla käyty vielä missään, alunperin oli tarkoitus joskus kesällä käydä ekan kerran, kun ei ollut vähäisen peitsauksen lisäksi muita oireita. Mahataudin aikaan selkä alkoi sitten selvästi aristaa koskettaessa. Onneksi Inkan fyssari suostui ottamaan Zeldan hoitoon juoksuista huolimatta, ettei viivästy hirmu pitkälle hoito :)

      Poista