tiistai 15. syyskuuta 2015

Elossa

Viimesestä päivityksestä on ehtinyt jo vierähtää reilu kuukausi aikaa, joten ajattelin pikaisesti kertoilla meidän kuulumisia. Elokuun toinen viikonloppu kävimme Zeldan kanssa pyörähtämässä näyttelykehässä Joensuussa. Kerrankin Zelda osasi olla pöydällä rentona ja antoi tuomarin tutkia rauhassa Muuten Zelda olikin sitten normaalia rauhattomampi ja mm. kehän laidalla kiljuneet lapset saivat vähän liikaa huomiota. Arvosanaksi saimme EH:n, johon olen erittäin tyytyväinen tällä kokemuksella ja Zeldan kaljulla takapuolella :D"Feminine bitch of good size and shape. Would prefer more bone. Pleasing head and expression. Using her ears well. Nice shape when standing. Has good colour and coat for age. Would like her to have more strenght on hindquarters when moving." 
Elokuun puolessa välissä koitti arkeen paluu niin minun opiskelujen kuin Zeldan treenienkin suhteen. Agilityssä tuntuu kuin ei olisi taukoa ollutkaan. Zelda keskittyy jo todellla hyvin ja uudet ohjauksetkin oppii todella nopeasti (paitsi saksalaisen, jossa  koko esteen kiertäminen on paaaljon hasukempaa :D). Vauhtiakin on tullut lisää, vaikka nyt syksyllä laitoimme rimat hyppyihin ensimmäistä kertaa. Sen verran kovaa joutuu jo juoksemaan, että seuraava kehityskohde on ohjaajan juoksuvauhti ja kunto :DD Kotona olemme lisäksi treenanneet keppejä pihalla ja kontaktejakin varten pitäisi alkaa tehdä pohja, sillä ensi kuussaa menemme kontakti kurssille. Pitää paremmalla ajalla kertoa tarkemmin missä mennään ja yrittää kuvata viedota treeneistä.

Zelda sisustaa

Zeldasta on kuoriutunut oikea duracell pupu nyt, kun sillä ei ole enää Ainoa päivisin leikkikaverina. Koko ajan pitäisi olla jotain tekemistä ja mikään ei tunnu väsyttävän. Treenien ja lenkin jälkeen rauhallista aikaa on maksimissaan pari tuntia. Onneksi keppitreeni pihalla on helppo ja nopea tapa väsyttää, kun Zelda yrittää pohtia, miksei ekaa keppiväliä saa mennä, mistä haluaa :'D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti